Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Over Ons


Wij willen je inspireren met de leukste, lekkerste en nieuwste producten.

Elke dag geven we je een tip met en laten we zien wat we gespot hebben. We zijn onafhankelijk en niet gebonden aan een leverancier of merk. Alleen de producten die wijzelf zelf origineel, leuk of lekker vinden, komen in aanmerking voor een New Monkey vermelding. Daarbij staat originaliteit voorop en bloggen wij niet over mainstream artikelen of merken. Ook zijn we geen webshop. Zie ons als een online magazine, als die ene pagina in een glossy met al die leuke dingen.

Altijd up-to-date

Dagelijks zijn we online en offline op zoek naar trends, speuren we beurzen af, diverse magazines door en zijn we op de hoogte wat er gebeurt op social media. Tijdens onze inspiratietrips in het buitenland doen we veel ontdekkingen op en kunnen we vaak niet wachten om deze aan jou te laten zien.

Waarom?

Omdat het onwijs leuk is om te doen! Elke keer een nieuw leuk tof product vinden is als schatvinden met een klein geluksmomentje dat je graag deelt met anderen.

Maar ook geloven we niet meer in oude marketing waarbij bedrijven hun producten pushen. We geloven in passie voor merken en producten door anderen. Ook geloven we dat het aan gebruikers is om te vertellen wat leuk is en wat niet. Dat is wat we proberen te bereiken. Een community die geïnspireerd raakt, maar die ook zijn mening geeft op alles wat er op hem af komt.

So… Look what we found for you!

We hopen dat jij net zo veel plezier beleefd aan die dingen die we voor jou spotten, als wij aan het spotten zelf. Laat het vooral weten.

Heb je nog tips? opmerkingen? of ander leuk nieuws? We horen graag van je. Of  heb jij een leuk product en wil je met ons samenwerken? Leuk! Mail ons, dan kijken we of er een match is.